2012. december 30., vasárnap

Új szereplők:

Sziasztok!Gondoljuk érdekel benneteket,hogyan születnek meg a fejezetek.
Na hát mi így írunk:
Liza minden szombaton átmegy Amy-hez,egy nagy üveg Kofola és több zacskó ropi mellett és zenét hallgatva, megszületik kb. másfél rész.Utána Liza hazamegy és Facebookon folytatjuk.Majd mikor meguntunk a Facebookot,akkor telefonon folytatjuk.A legtöbb fejezet így születik meg.Soha nem írunk külön, mindig előre megbeszéljük és együtt valósítsuk meg. 


Jeremy White
17 éves. Vagány srác, de közben  érzékeny is tud lenni, keménynek mutassa magát. Londonban él, futás közben ismerkedik meg Sophieval. A két fiatal nagyon hamar barátságot köt. Olyanok mintha testvérek lennének, minden idejüket együtt töltik, még Chrissel is nagyon jól kijön. Nem kedveli a fiúkat, Liam az egyetlen akit nem utál, vele egész jó kapcsolatot ápol. 
Niall Horan
Kevin,Galambocska,Szöszi
19 éves.Eleinte fél, hogy Sophie mit gondolna arról, hogy ő a One direction fiú banda egyik énekese, ezért az első pár napban álnéven próbálja meghódítani a lány szívét, de később mikor elárulja a nevét nagyon elámul.  Az még titok, hogy sikerülni-e fog meghódítani Sophie szívét. Christől egy kicsit félt az elején, de később rájön, hogy Chris egy aranyos húsz éves kisgyerek.
Liam Payne
Liam,Woody
19 éves.Eleinte meglepődéssel fogadja, hogy Sophie nem is tudja kik ők, de nagyon megszereti őt. Rengeteg időt tölt Sophieval és Jeremyvel, szinte összenőnek, Niall néha még féltékenykedik is. Ő az egyetlen fiú, persze Niallen kívül, aki megérti Sophiet, végül ő lesz az, aki megszeretteti zenéjüket a lánnyal. 
Harry Styles
Fürtöske, Styles
18 éves. Történetünkben a Morgan testvérek mindennapjait teszi bosszússá. Eleinte nem kedveli Sophiet, talán az fáj neki, hogy Sophie nincs elájulva tőle és nem tudta, hogy ki ő. Chrissel egyenesen gyűlölik egymást, de miután elfogadja Sophiet kénytelen Christ is, mivel őket egy csomagban adják,  a végén rájönnek, hogy sokkal több bennük a közös mint gondolnák. Állandóan együtt lógnak, a legjobb barátokká válnak, de közben sok hullámvölgyön megy keresztül a kapcsolatuk. 
Zayn Malik
  Zayn,Tükrösfiú
20 éves. Eleinte nincs kibékülve azzal a gondolattal, hogy Sophie velük lóg. Sophie nem éppen a szíve csücske, de ennek ellenére Chrissel nagy haverok lesznek, már az elején megértik egymást, együtt csinálnak minden hülyeséget. Nagyon jó kapcsolatot ápol a tükrökkel. 
Louis Tomlinson
Répakirály, Tomlinson 
21 éves. Eleinte ő a bohóc, átveszi Christől Sophie piszkálását, Sophiet idegesíti. Piszkálja, de közben nagyon szereti. Az őrületbe kergeti Sophiet a répa imádatával és azzal, hogy ő egy halott állattal cseverészik. 
Kapcsolata Chrissel nagyon jó, már a legelején összehaverkodnak.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése