2013. január 26., szombat

Új szereplők kerültek képbe:

És íme itt vannak a bristoli emberek, akik Chris külön részében szerepeltek: 

Az Anderson család többi tagja:

Hanry Anderson
48 éves. A legidősebb Anderson, David apukája. A volt szomszédok, akik még régen Chrisékre figyeltek míg Lily dolgozott. A két család között nagyon jó kapcsolat alakult ki. Többnyire mindig együtt poénkodik a
fiúkkal és ha valami olyat követnek el, akkor megvédi őket Lyndától. 



Lynda Anderson
47 éves. Az Anderson család egyetlen női tagja. Imádja a Morgan gyerekeket és persze a 20 éves kicsi fiát. Lily a legjobb barátnője és az már csak természetes, hogy vigyáz a gyerekeire amikor ő dolgozik. Felelősségteljes anya, akinek a család egy szent dolog.

A bristoli jó barátok:

Alice Raynolds 
19 éves. Ő Chris és David egyetlen lány barátja. Hajlandó elviselni azt a sok hülyeséget, amit a srácok össze hordanak. Sophieval együtt szoktak futni és néha együtt is vásároltak, de egyikük sem az a vásárlós típus.   Olyanok, mintha nővérek lennének, de sajnos a költözéssel megszakadt a kapcsolat.                                        

                            
Rich Jonson
21 éves. Ötük közül talán ő a legnormálisabb. Mindig azzal piszkálja, hogy ő egyszer úgy is összejön Sophieval, pedig mindenki tudja, hogy nem, csak szereti húzni ezzel Chris agyát. 


Jake Daniels
20 éves. Chris kissé hülye barátja, a suliban padtársak voltak. Csajozik ezerrel, de általában csak egy éjszakás kalandjai vannak. Sophieval a viszonya...hát, megvannak egymással.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése